Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731116349

Amistoso (Int., RC) 731116349 Información oficial sobre el partido 731116349 en Hattrick

24.04.2024 22:50:00

Tillardo FC. Alineación oficial del equipo 'Tillardo FC.' en el partido 2 - 3 fc keppy Alineación oficial del equipo 'fc keppy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tillardo FC. Alineación oficial del equipo 'Tillardo FC.' en el partido 1 - 2 fc keppy Alineación oficial del equipo 'fc keppy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tillardo FC.

Goles Goles

  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 65 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Tillardo. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Aitor Marquard xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 81 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Froilán Domínguez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Tillardo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mauro Bohn va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tillardo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Robert Mirecki, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mauro Bohn de Tillardo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

fc keppy

Goles Goles

  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Horia Rainea va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el keppy va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 82.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Kazimierz Chołody que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 93 (Gol por la izquierda): keppy va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 93. Kevin Dalnoki va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 15, quan en Horia Rainea va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Nawaf Al-Matari va fer al minut 32 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Horia Rainea, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de David Balmaceda, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nawaf Al-Matari no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Petrişor Munteanu va xutar a porteria des de la banda esquerra, però David Balmaceda va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.