Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731116127

Amistoso (Int.) 731116127 Información oficial sobre el partido 731116127 en Hattrick

24.04.2024 16:35:00

Haffaz Aladeen FC Alineación oficial del equipo 'Haffaz Aladeen FC' en el partido 1 - 2 Lémures de Azeitão FC Alineación oficial del equipo 'Lémures de Azeitão FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Haffaz Aladeen FC Alineación oficial del equipo 'Haffaz Aladeen FC' en el partido 0 - 6 Lémures de Azeitão FC Alineación oficial del equipo 'Lémures de Azeitão FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Haffaz Aladeen FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Banabakhe Madida no va poder aturar Fabián Roger de AG Aladeen, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 34 el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Julio Lara va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de AG Aladeen.
  • 220 Minuto 33 (Ocasión de falta): Eloi de Castellar quasi dona a AG Aladeen l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fabián Roger de AG Aladeen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lémures de Azeitão FC

Goles Goles

  • 186 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Lémures. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Nicola Timperi va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): Amb 80 minuts jugats, Eddy Karstensson de Lémures va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): Lémures van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 6 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Marian Ivanov no va ser gens encertat.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Eddy Karstensson de Lémures, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Eddy Karstensson quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Muthunarayanan Nadella va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Feisal Ameen va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lémures que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nicola Timperi, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Nicola Timperi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marian Ivanov de Lémures amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82 de partit, Marian Ivanov de Lémures va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.