Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115986

Amistoso (Int., RC) 731115986 Información oficial sobre el partido 731115986 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

Wściekłe pingwiny Alineación oficial del equipo 'Wściekłe pingwiny' en el partido 4 - 2 Club Social y Deportivo Ayllú Alineación oficial del equipo 'Club Social y Deportivo Ayllú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Wściekłe pingwiny Alineación oficial del equipo 'Wściekłe pingwiny' en el partido 6 - 2 Club Social y Deportivo Ayllú Alineación oficial del equipo 'Club Social y Deportivo Ayllú' en el partido
Tiene mala suerte 5.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wściekłe pingwiny

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dominik Baranowski ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Wściekłe es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Michał Klozyk de Wściekłe va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Wściekłe va ser Walter Skorupka.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Rubén Borja va incrementar l'avantatge de Wściekłe amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Edward Godzwon va enviar un xut des de 40 metres al minut 38, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Leopold Szyperek una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 80, però una magnífica aturada de Bruno Rombola va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Passaven 86 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rubén Borja va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Walter Skorupka de Wściekłe va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Club Social y Deportivo Ayllú

Goles Goles

  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Heshmat Esfahanian va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Deportivo, Pío Graciani, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 47 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Pío Graciani de Deportivo marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Deportivo va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 83 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pío Graciani.