Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115571

Amistoso (Int.) 731115571 Información oficial sobre el partido 731115571 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Cabo Noval Alineación oficial del equipo 'Cabo Noval' en el partido 2 - 1 FC South Shore Alineación oficial del equipo 'FC South Shore' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cabo Noval Alineación oficial del equipo 'Cabo Noval' en el partido 0 - 1 FC South Shore Alineación oficial del equipo 'FC South Shore' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabo Noval

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): David Trastámara va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Cabo, al minut 33. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 123 Minuto 90 (Gol por la derecha): Corria el minut 90 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jordi Morros, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Jordi Morros de Cabo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC South Shore

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): En Caleb Camp donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 12 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Shaleh Mohd Amri que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Rafael Desjardins de FCSS va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 32 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En César Casillas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 14 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Bengt Guldborg s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.