Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115529

Amistoso (Int., RC) 731115529 Información oficial sobre el partido 731115529 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 2 - 4 Las Ferias FC Alineación oficial del equipo 'Las Ferias FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Jacinto Hotdog Alineación oficial del equipo 'FC Jacinto Hotdog' en el partido 4 - 1 Las Ferias FC Alineación oficial del equipo 'Las Ferias FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jacinto Hotdog

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, Jacinto aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Estanislau Nazara va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Jacinto van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Eduardo Guardiola en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Jacinto van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Estanislau Nazara, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Alberto Salazar de Jacinto va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 21, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Jaio Oloaga va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 27, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Alberto Alquézar quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Willy Southwood no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Txema Sietes va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Salazar de Jacinto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Las Ferias FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Ferias va ser finalitzada des de l'esquerra per Jorge Alberto Bustos al minut 15. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 57 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Bernt Eichacker va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Homero Gallardo de la Canal va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Homero Gallardo de la Canal va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.