Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115384

Amistoso (Int.) 731115384 Información oficial sobre el partido 731115384 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Carpetania F.C. Alineación oficial del equipo 'Carpetania F.C.' en el partido 3 - 3 Arsenal de Fão Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Fão' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Carpetania F.C. Alineación oficial del equipo 'Carpetania F.C.' en el partido 6 - 3 Arsenal de Fão Alineación oficial del equipo 'Arsenal de Fão' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,7 % 1,5 % 13,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carpetania F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Després de 23 minuts de partit, Oriol Alcover igualava per Carpetania en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): El Carpetania no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Xacomé Guerra es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Carpetania s'esgargamellaven dempeus per esperonar Oriol Alcover que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 85 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Carpetania va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Enrico Bistocchi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 210 Minuto 81 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Saturio Doms quasi empata el partit per a Carpetania, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 220 Minuto 87 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 87 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Saturio Doms va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Saturio Doms de Carpetania va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Arsenal de Fão

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Manfred Kuhn quedar desmarcat i marcar per a Arsenal al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Passats 27 minuts de partit, Arsenal es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Sije Buijing es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 49 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Lazar Vojvodić de Arsenal va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 3 per als visitants al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Arsenal van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 82 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Lazar Vojvodić, però la pilota va sortir per sobre del travesser.