Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731115096

Amistoso (Int.) 731115096 Información oficial sobre el partido 731115096 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido 2 - 3 Flint Eastwood Alineación oficial del equipo 'Flint Eastwood' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido 3 - 1 Flint Eastwood Alineación oficial del equipo 'Flint Eastwood' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

medol sur

Goles Goles

  • 136 Minuto 10 (Gol evento especial inexperiencia rival): Marko Todorović va deixar patent la seva inexperiència al minut 10, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Atxuri Mendiritxaga va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a medol.
  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del medol s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pau Puyó que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 35 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jordi Danglà va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Siegfried Vögeli va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Ignacio Candale va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de medol.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Nikolaos Agisilaou va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 63, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 78 minuts, en Nikolaos Agisilaou no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Toma Maržić va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Joan Bernadó va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesse Blow de medol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Flint Eastwood

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Chresten Wagener va posar els visitants F.C. per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): F.C. va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 31. Nylo Aschmann va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Luka Lambulić quedar desmarcat i marcar per a F.C. al minut 57. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de F.C. van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Aruma Rojas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): F.C. quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Arseniy Fatkullin va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Douglas Martinez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.