Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731114909

Amistoso (Int.) 731114909 Información oficial sobre el partido 731114909 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Bastu's Team Alineación oficial del equipo 'Bastu's Team' en el partido 1 - 2 Crystal Viking Alineación oficial del equipo 'Crystal Viking' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bastu's Team Alineación oficial del equipo 'Bastu's Team' en el partido 0 - 2 Crystal Viking Alineación oficial del equipo 'Crystal Viking' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bastu's Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 del partit, el jugador David Busquier de BST va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BST va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rens Caelen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BST va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rens Caelen va sortir per sobre el travesser.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Niko Leskelä va estar a punt d'empatar per a BST quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jónas Fjørðoy va desviar la pilota a l'últim instant.

Crystal Viking

Goles Goles

  • 115 Minuto 14 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Juan Adolfo Estrecha no va poder aturar Teitur í Sandagerði de CViking, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 14 el 0 - 1.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): En Zerach Moldovan entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CViking, un peu providencial d'en Teitur í Sandagerði va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Regnar Busk va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luis Alberto Cortés Valiente, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rúni á Høgaryggi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Steingrím Lómstein després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luis Alberto Cortés Valiente va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Regnar Busk va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Luis Alberto Cortés Valiente va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Kari Vuolas va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Zerach Moldovan de CViking va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.