Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731114468

Amistoso (Int., RC) 731114468 Información oficial sobre el partido 731114468 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

C.A. ACUARIO Alineación oficial del equipo 'C.A. ACUARIO' en el partido 4 - 0 La Ley Innata Alineación oficial del equipo 'La Ley Innata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.A. ACUARIO Alineación oficial del equipo 'C.A. ACUARIO' en el partido 3 - 1 La Ley Innata Alineación oficial del equipo 'La Ley Innata' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. ACUARIO

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Passats 12 minuts, Santiago Andrés Bedoya, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. ACUARIO es posava per davant!
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Amb 23 minuts jugats, en Lindor Lavilla va augmentar l'avantatge de ACUARIO a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): ACUARIO va aconseguir el 3 - 0 quan Carlo Russo va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Lindor Lavilla va incrementar l'avantatge de ACUARIO amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Santiago Andrés Bedoya una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Torben Haagensen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sebastián Gustavo Valéncia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lindor Lavilla va estar a punt de sentenciar el partit al minut 66, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ACUARIO va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Péter Kovács va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Conrado Lanzidei de ACUARIO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

La Ley Innata

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Juan Alfredo Roda va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 72 en Juan Carlos Emaldi va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Nino Casagranda va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Camilo Tamayo de La Ley va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Àngel Vidal de La Ley va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Secundino Abade de La Ley la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.