Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731114403

Amistoso (Int., RC) 731114403 Información oficial sobre el partido 731114403 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Neymar & Friends Alineación oficial del equipo 'Neymar & Friends' en el partido 4 - 0 Torino Michel Alineación oficial del equipo 'Torino Michel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Neymar & Friends Alineación oficial del equipo 'Neymar & Friends' en el partido 4 - 0 Torino Michel Alineación oficial del equipo 'Torino Michel' en el partido
Tiene un resultado normal 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neymar & Friends

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): En Justus Nöllner entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al NaF, un peu providencial d'en Miguel Ángel Pérez va situar el 1-0 al panell digital.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): El gol de falta de Bogdan Łyko sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 31 i ampliar l'avantatge de NaF a 2 - 0.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, el NaF va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Raúl Huerco, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Isart Prió, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a NaF.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 8 (Ocasión tiro lejano): El NaF se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 8, en Miguel Ángel Pérez va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Jesús Gilabert de NaF gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 287 Minuto 50 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Jesús Gilabert ja els havia advertit que el porter contrari, en Manolo Recio Castaños, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Isart Prió, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Agraciado Dalpas de NaF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Torino Michel

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Torino van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però Santiago Nicolas Quiroga va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Scott Cruix de Torino, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 16, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 21, quan en Gonzalo Villanueva va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 251 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Máximo Giménez va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Enrique Rada no es va rendir i va fer unes grans aturades.