Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731114070

Amistoso (Int.) 731114070 Información oficial sobre el partido 731114070 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

KS Wicher Alineación oficial del equipo 'KS Wicher' en el partido 3 - 2 _Imperator _ Alineación oficial del equipo '_Imperator _' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
KS Wicher Alineación oficial del equipo 'KS Wicher' en el partido 4 - 2 _Imperator _ Alineación oficial del equipo '_Imperator _' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,2 % 2,1 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Wicher

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Florian Cristea va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 els aficionats van embogir quan en Ronny Moelants va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Wicher.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): En Seweryn Nowacki entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Wicher, un peu providencial d'en Dimitri Giuseppini va situar el 3-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bjarne Mølgaard va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 49 per blocar una centrada d'en Bjarne Mølgaard va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Wicher.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Wicher van sortir al contraatac al minut 73, però Zygmunt Dziemian va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Raimundo Ferreira de Wicher va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

_Imperator _

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Piatrok Kryvarotau va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Ragnar Paju va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Imperius va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Dzmitry Zagal'chyk va fer al minut 3 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Šimon Jiráň, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Piatrok Kryvarotau va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Virgínio Quelhas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Imperius va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Virgínio Quelhas va desviar el xut final de Viktar Hutarau després d'una sèrie de rebots i molta confusió.