Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731113641

Amistoso (RC) 731113641 Información oficial sobre el partido 731113641 en Hattrick

24.04.2024 19:15:00

Ragges boys Alineación oficial del equipo 'Ragges boys' en el partido 1 - 2 Klämmesbo Stompers Alineación oficial del equipo 'Klämmesbo Stompers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ragges boys Alineación oficial del equipo 'Ragges boys' en el partido 2 - 0 Klämmesbo Stompers Alineación oficial del equipo 'Klämmesbo Stompers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ragges boys

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 l'àrbitre va premiar Ragges amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Robin Sedby va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Bror Einarsson quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 34 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Robin Sedby va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Ragges va estar a punt d'arribar en un córner. En Pekka Lifbeck va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Per Ranér.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Ambjörn Hasselell de Ragges va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Klämmesbo Stompers

Goles Goles

  • 161 Minuto 56 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 56 minuts Tuomas Tanninen va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): En Tuomas Tanninen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 68 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Anders Magnusson, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.