Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731113022

Amistoso (Int.) 731113022 Información oficial sobre el partido 731113022 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

YOKSE Alineación oficial del equipo 'YOKSE' en el partido 0 - 4 Bimbaje Alineación oficial del equipo 'Bimbaje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
YOKSE Alineación oficial del equipo 'YOKSE' en el partido 3 - 1 Bimbaje Alineación oficial del equipo 'Bimbaje' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

YOKSE

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al 39, Prokhor Charikov hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Wacław Jakielski. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Passaven 58 minuts quan Adrian Popescu des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Aleksander Błaziak va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 75 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Corentin Baron va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mischa Buchriegler de YOKSE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Job Eijssen de YOKSE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bimbaje

Goles Goles

  • 140 Minuto 29 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Bimbaje el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Borys Pastuszek va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Bimbaje va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 36, quan Artur Durczok, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Patryk Miczka va augmentar l'avantatge de Bimbaje a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hubert Giza de Bimbaje l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 43 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Bogdan Paciorek quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Meindert Madec, però la pilota va topar amb el travesser.