Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731112642

Amistoso (Int., RC) 731112642 Información oficial sobre el partido 731112642 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 4 - 6 Air Max Kraków Alineación oficial del equipo 'Air Max Kraków' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 1 - 4 Air Max Kraków Alineación oficial del equipo 'Air Max Kraków' en el partido
Tiene bastante suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toledanakis FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): TFC sabia com jugar al contraatac, i al minut 37, Thorsten Rayermann va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 112 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 del partit, el jugador Bogdan-Lucian Lefter de TFC va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 17 (Ocasión de penalti): TFC tenia un penal al seu favor al minut 17, però el porter va aturar el xut de Ruediger Prothmann amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Gerwazy Relidzyński, t'estimo!!!''
  • 201 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Enrique Salas no va entrar per centímetres.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Thorsten Rayermann va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Valerià Sunet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TFC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 93 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del TFC sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Valerià Sunet, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 93 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 104 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de TFC van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Enrique Salas va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Enrique Salas va xutar fora per a TFC, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Celedonio Vega Gallego va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de TFC Valerià Sunet, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gerwazy Relidzyński. El marcador continuava 3 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Bogdan-Lucian Lefter anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a TFC.

Air Max Kraków

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Emiliusz Namysłowski va anar directament als peus de Jose Alfredo Yupanqui que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Khalfan Bin-Yousif sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 31 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Krzysztof Powinek va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 36, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Krzysztof Powinek va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Èric Genebriera va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Al minut 92 de partit, Igor Ból quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Kraków va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 103, quan Igor Ból va quedar-se sol davant el porter Dácio Bermudez, però aquest va poder aturar el xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Kraków Igor Ból va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Dácio Bermudez va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 2 - 3
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Kraków Emiliusz Namysłowski no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dácio Bermudez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Jose Alfredo Yupanqui de Kraków, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dácio Bermudez en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Kraków, Wiktor Liszka, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 6 al marcador.