Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731112460

Amistoso (Int., RC) 731112460 Información oficial sobre el partido 731112460 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 3 - 6 Malatya Sportif Alineación oficial del equipo 'Malatya Sportif' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 3 - 8 Malatya Sportif Alineación oficial del equipo 'Malatya Sportif' en el partido
Tiene un resultado normal 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zelandonii CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Corria el minut 13, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Zelandonii s'avançava en el marcador després que en Santi Navarro Ategui xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Jesús de la Riva va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Zelandonii.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): Al minut 48 en Santi Navarro Ategui va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gerhard Williams va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 64 de joc.

Malatya Sportif

Goles Goles

  • 161 Minuto 18 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 18 minuts Nils van Riesen va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Malatya van mostrar una bona compenetració quan al minut 63 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Jorge Luis Romeo va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): El jugador visitant Nils van Riesen va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 71 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Volkan Retzer quedar desmarcat i marcar per a Malatya al minut 73. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Carratta Sammartino va augmentar l'avantatge de Malatya a 3 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al 78 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Malatya augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Carratta Sammartino es rifés el porter i marqués el 3 - 6.