Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731112009

Amistoso (Int.) 731112009 Información oficial sobre el partido 731112009 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Bañeza SD Alineación oficial del equipo 'Bañeza SD' en el partido 6 - 0 HURRICANE UTD. Alineación oficial del equipo 'HURRICANE UTD.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bañeza SD Alineación oficial del equipo 'Bañeza SD' en el partido 5 - 1 HURRICANE UTD. Alineación oficial del equipo 'HURRICANE UTD.' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bañeza SD

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Alexius Zeitlinger va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Bañeza.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Bañeza va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Christoph Säglitz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jakub Lampa es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Bañeza a 4 - 0. Alexius Zeitlinger va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Bañeza va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Emídio Sacadura des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jakub Lampa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Bañeza.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 63 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Alexius Zeitlinger va fallar un penal al minut 63.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Borja Pavón de Bañeza es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Vadim Razgulin de Bañeza va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Emídio Sacadura de Bañeza va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

HURRICANE UTD.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Kaplan Alpman quasi aconsegueix empatar per HURRICANE al minut 13, però 龔 (Kung) 福强 (Fuqiang) va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lilian Vasile de HURRICANE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.