Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731111706

Amistoso (Int., RC) 731111706 Información oficial sobre el partido 731111706 en Hattrick

23.04.2024 19:25:00

Old drunk boys Alineación oficial del equipo 'Old drunk boys ' en el partido 4 - 0 Norgill Wielki Alineación oficial del equipo 'Norgill Wielki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Old drunk boys Alineación oficial del equipo 'Old drunk boys ' en el partido 2 - 0 Norgill Wielki Alineación oficial del equipo 'Norgill Wielki' en el partido
Tiene suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Old drunk boys

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a drunk va ser Martin Ausobsky.
  • 130 Minuto 13 (Gol de falta): El gol de falta de Hodor Reich sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 13 i ampliar l'avantatge de drunk a 2 - 0.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Hodor Reich va augmentar la diferència de drunk a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Ondrej Šanoba de drunk va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Norgill Wielki

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Norgill sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Roman Pankiewicz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 37 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 219 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Tomasz Rościszewski va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Jonatan Woryna, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.