Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731110661

Amistoso (Int., RC) 731110661 Información oficial sobre el partido 731110661 en Hattrick

24.04.2024 09:45:00

The ShamRock FC Alineación oficial del equipo 'The ShamRock FC' en el partido 4 - 2 Inter Guadalupe Alineación oficial del equipo 'Inter Guadalupe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The ShamRock FC Alineación oficial del equipo 'The ShamRock FC' en el partido 2 - 0 Inter Guadalupe Alineación oficial del equipo 'Inter Guadalupe' en el partido
Tiene suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The ShamRock FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): Sláinte! va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Henri Sorvisto, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Iván Pintér que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Sláinte! va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 38 Albert Ostakhov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sláinte! contenien la respiració mentre en Zoltán Markóczi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Sláinte! va aconseguir el 4 - 2 quan Davison Quintanilha va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zoltán Markóczi va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Pere Ramon Amposta va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Iván Pintér va estar a punt de sentenciar el partit al minut 27, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Albert Ostakhov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Sláinte! ho intentava per la dreta per mitjà de Zoltán Markóczi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Henri Sorvisto es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Waseem Bayoumi per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pere Ramon Amposta va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Inter Guadalupe

Goles Goles

  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): InterGuada va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 28, quan Rodrigo Gorriti, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): InterGuada sabia com jugar al contraatac, i al minut 48, Harm Minke va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Vicent Barberà va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Waseem Bayoumi. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de InterGuada va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rodrigo Gorriti, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rodrigo Gorriti de InterGuada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.