Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731109828

Amistoso (Int., RC) 731109828 Información oficial sobre el partido 731109828 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

RedStarDragon Alineación oficial del equipo 'RedStarDragon' en el partido 2 - 1 Lily Whites Alineación oficial del equipo 'Lily Whites' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RedStarDragon Alineación oficial del equipo 'RedStarDragon' en el partido 2 - 0 Lily Whites Alineación oficial del equipo 'Lily Whites' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RedStarDragon

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Björn Brox va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 120 Minuto 39 (Gol de falta): Una falta al minut 39 va provocar un lliure directe. Daniel Ramírez el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Zbigniew Wojtkowski de RedStarDragon va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lily Whites

Goles Goles

  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Quan passaven 23 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Whites. En Joachim Maciejewski va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 71 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Theofilaktos Kapatais per la seva rapidesa. Al minut 71 va intentar marxar per velocitat d'en Zygmunt Prusko, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ethan Guilbaud de Whites es va guanyar la targeta groga merescudament.