Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731109771

Amistoso (Int., RC) 731109771 Información oficial sobre el partido 731109771 en Hattrick

23.04.2024 20:30:00

Bugs Alineación oficial del equipo 'Bugs' en el partido 1 - 3 Optický zářez Alineación oficial del equipo 'Optický zářez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bugs Alineación oficial del equipo 'Bugs' en el partido 0 - 4 Optický zářez Alineación oficial del equipo 'Optický zářez' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bugs

Goles Goles

  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): El Bugs no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Elishay Begg es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Kirill Abramchuk va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Optický. La jugada d'estratègia del Bugs per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Yeshaayahu Liany va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikifor Bolotaev.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Meiry Zikri de Bugs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Optický zářez

Goles Goles

  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Dominik Šmrha el va rematar Karel Žůrek amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 64 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Optický. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Vratislav Troch xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, un xut de Vilém Klos des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Karel Žůrek va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Optický que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luděk Pleva, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Valkovič ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.