Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731109371

Amistoso (Int.) 731109371 Información oficial sobre el partido 731109371 en Hattrick

24.04.2024 21:55:00

valer0ndade Alineación oficial del equipo 'valer0ndade' en el partido 1 - 4 Die Leute aus Saas Fee Alineación oficial del equipo 'Die Leute aus Saas Fee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
valer0ndade Alineación oficial del equipo 'valer0ndade' en el partido 0 - 2 Die Leute aus Saas Fee Alineación oficial del equipo 'Die Leute aus Saas Fee' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

valer0ndade

Goles Goles

  • 140 Minuto 25 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de valer0ndade el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gwee Heng Ping va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leopoldo Cerqueira de valer0ndade va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mohammad Tawfiq de valer0ndade va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leopoldo Cerqueira va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que valer0ndade va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Die Leute aus Saas Fee

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gabriel Gösser, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 52, quan Markus Streibl va posar els visitants Leute per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gabriel Gösser va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fabio Magnanimi, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Melchior Humer després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Didier Mauntler va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Leute que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Erich Bieber, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 207 Minuto 35 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Gabriel Gösser va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fabio Magnanimi al minut 73, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Erich Bieber. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.