Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731109342

Amistoso (Int., RC) 731109342 Información oficial sobre el partido 731109342 en Hattrick

24.04.2024 22:50:00

Club Deportivo Pilsen Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Pilsen' en el partido 3 - 1 Olimpija Dravlje Alineación oficial del equipo 'Olimpija Dravlje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Club Deportivo Pilsen Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Pilsen' en el partido 2 - 3 Olimpija Dravlje Alineación oficial del equipo 'Olimpija Dravlje' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,9 % 11,7 % 64,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Pilsen

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Leon Zigldrum entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al CDPilsen, un peu providencial d'en Vladimír Tvarovský va situar el 1-1 al panell digital.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fortunato Barros, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CDPilsen se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 35.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): CDPilsen va obtenir un penal al minut 36, que va llançar a la perfecció Adrián Ledea. 3 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lauri Niskakangas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 72 podia haver acabat en gol, però Senad Volfengenber va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Demian Wisgerhof gairebé va marcar per a CDPilsen des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Olimpija Dravlje

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Olimpija prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Lamberto Boccalatte.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Dimas Montenegro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Rui Bravo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 250 Minuto 68 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Peet Keizer l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.