Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731109338

Amistoso (Int.) 731109338 Información oficial sobre el partido 731109338 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

FC Głogów-Mulhouse Alineación oficial del equipo 'FC Głogów-Mulhouse' en el partido 2 - 2 Sarrafadas FC Alineación oficial del equipo 'Sarrafadas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Głogów-Mulhouse Alineación oficial del equipo 'FC Głogów-Mulhouse' en el partido 2 - 1 Sarrafadas FC Alineación oficial del equipo 'Sarrafadas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Głogów-Mulhouse

Goles Goles

  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): Els jugadors del Głogów-Mulhouse amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 66, deixant Manfred 'Mamut' Goncerz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 74 gràcies a la jugada de Justus Halla-aho, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Al minut 4, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Justus Halla-aho va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Jan Bęben tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Głogów-Mulhouse enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Glenn Broekhuizen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Głogów-Mulhouse se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mirosław Prokop de Głogów-Mulhouse la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sarrafadas FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Sarrafadas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Rainer Leibetseder.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 78. L'anotador per Sarrafadas va ser Attilio Corvaja, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jan Bęben no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Krištof Bežuch estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vítor Teixeira, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Rainer Leibetseder de Sarrafadas va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Anders Andreasson al minut 41 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Sarrafadas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 90, quan Attilio Corvaja va quedar-se sol davant el porter Arslan Sel, però aquest va poder aturar el xut.