Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731109128

Amistoso (Int., RC) 731109128 Información oficial sobre el partido 731109128 en Hattrick

24.04.2024 22:00:00

La Famiglia, FC Alineación oficial del equipo 'La Famiglia, FC' en el partido 1 - 5 Os Miñatos de Frades Alineación oficial del equipo 'Os Miñatos de Frades' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Famiglia, FC Alineación oficial del equipo 'La Famiglia, FC' en el partido 0 - 3 Os Miñatos de Frades Alineación oficial del equipo 'Os Miñatos de Frades' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Famiglia, FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Famiglia, va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Hugo Soares va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ruy Casa-Velha de Famiglia, es va guanyar la targeta groga merescudament.

Os Miñatos de Frades

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 21 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Carlos Fernando Mazzacane marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 57 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Dorus Swinkels va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Julio Víctor Navarro de FRADES va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, un xut de Gianfranco Moliterni des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a FRADES l'avantatge per 1 - 5. José Biosca en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): FRADES va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Itamar Amorím va desviar el xut final de Gianfranco Moliterni després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Pablo Silva Palafox va rebre molts aplaudiments. Al minut 16 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 262 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Julio Víctor Navarro va fer una jugada per la banda esquerra, però Itamar Amorím va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Gianfranco Moliterni va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ruy Casa-Velha no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ramón María Dehesa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Ramón María Dehesa va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Carlos Fernando Mazzacane de FRADES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Silva Palafox es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.