Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731108368

Amistoso (Int., RC) 731108368 Información oficial sobre el partido 731108368 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

Winiary Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Winiary Gdańsk' en el partido 4 - 0 Palm Boyz United Alineación oficial del equipo 'Palm Boyz United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Winiary Gdańsk Alineación oficial del equipo 'Winiary Gdańsk' en el partido 3 - 0 Palm Boyz United Alineación oficial del equipo 'Palm Boyz United' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winiary Gdańsk

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Rafał Kosuda va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Winiary, Maik Bontenackels, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Arkadiusz Kozaczyński va incrementar l'avantatge de Winiary amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Arkadiusz Kozaczyński de Winiary va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 36 minuts, el tirador de faltes del Winiary va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Joachim Beige, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Arkadiusz Kozaczyński, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Joachim Beige gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adam Johns va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Paweł Drożdżowski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 56, però una magnífica aturada de Adam Johns va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafał Kosuda de Winiary amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Palm Boyz United

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Jerome Daly va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Courtney DaCosta va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Per Linderoth no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): United van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Clarke McCreery des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dwight DaCosta de United la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Steven Symes de United es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Courtney DaCosta de United va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.