Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731107609

Amistoso 731107609 Información oficial sobre el partido 731107609 en Hattrick

23.04.2024 18:15:00

DSW21 Alineación oficial del equipo 'DSW21' en el partido 3 - 1 Kopernikus Rethen Alineación oficial del equipo 'Kopernikus Rethen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DSW21 Alineación oficial del equipo 'DSW21' en el partido 2 - 0 Kopernikus Rethen Alineación oficial del equipo 'Kopernikus Rethen' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DSW21

Goles Goles

  • 120 Minuto 40 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 40, indicava inequívocament que en Aki Pajukoski va saber trobar la xarxa rival. DSW21 desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de DSW21 a 2 - 0. Toni Döbeli va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Aki Pajukoski de DSW21 va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): DSW21 va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Roland Olsson ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Konstanty Sandomczak al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Oliver Faarkrog va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jimbo Trais es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Kopernikus Rethen

Goles Goles

  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): En Dmitriy Pustovoitov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Kopernikus, un peu providencial d'en Karlheinz Sandomczak va situar el 3-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kopernikus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jörn Schiwietz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 38, un contraatac del Kopernikus no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Per Holst perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 209 Minuto 42 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Patrik Valkay va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Askold Venglinskiy. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Kopernikus van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 68, però Jörn Schiwietz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Karlheinz Sandomczak de Kopernikus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.