Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731107178

Amistoso (RC) 731107178 Información oficial sobre el partido 731107178 en Hattrick

24.04.2024 12:20:00

Arrakis Club Alineación oficial del equipo 'Arrakis Club' en el partido 1 - 6 stevemashter Alineación oficial del equipo 'stevemashter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Arrakis Club Alineación oficial del equipo 'Arrakis Club' en el partido 1 - 7 stevemashter Alineación oficial del equipo 'stevemashter' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arrakis Club

Goles Goles

  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): El Arrakis no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Rénald Malinge es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Alfred Carmelia no oblidarà el que li va passar durant el minut 71. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Fabiano Galasso no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isidor Masangu de Arrakis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

stevemashter

Goles Goles

  • 106 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 25 minuts, Txaran Pikabia va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en José Gutierrez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Javier Berceo va augmentar l'avantatge de stevemashter a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Pablo Dusay va augmentar l'avantatge de stevemashter a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Txaran Pikabia va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en José Gutierrez de stevemashter l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Javier Berceo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.