Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731106856

Amistoso (Int.) 731106856 Información oficial sobre el partido 731106856 en Hattrick

23.04.2024 21:00:00

Big Baboons Alineación oficial del equipo 'Big Baboons' en el partido 7 - 1 Sgainator F.C. Alineación oficial del equipo 'Sgainator F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Big Baboons Alineación oficial del equipo 'Big Baboons' en el partido 9 - 0 Sgainator F.C. Alineación oficial del equipo 'Sgainator F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 9.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Big Baboons

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Michael Eastham de Baboons aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 13 minuts quan Scott Eade va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Baboons.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Baboons va augmentar la diferència quan Flynn Wishart no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Baboons va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Charles Donald des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Michael Eastham es va introduir dins la defensa central al minut 48, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Michael Eastham va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Baboons va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Charles Donald progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lenell Paulson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michael Eastham de Baboons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sgainator F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 26 (Gol por el centro): Sgainator van mostrar una bona compenetració quan al minut 26 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Rolf Nitsch va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 12 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Aldo Angelo Raffaele, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vladislav Ponomorev de Sgainator es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Vladislav Ponomorev de Sgainator es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 59.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raffaele Spignoli.