Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731106736

Amistoso (Int., RC) 731106736 Información oficial sobre el partido 731106736 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido 2 - 1 Co ja tutaj robię? Alineación oficial del equipo 'Co ja tutaj robię?' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The New Komys Team Alineación oficial del equipo 'The New Komys Team' en el partido 1 - 1 Co ja tutaj robię? Alineación oficial del equipo 'Co ja tutaj robię?' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,4 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The New Komys Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Komys prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Gino Taihuttu va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passats 80 minuts, Bartłomiej Bącik, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Komys es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Komys va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Othmane Benkhattab en un 1 contra 1 amb el porter Tadek Stańczykowski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Armas de Komys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Co ja tutaj robię?

Goles Goles

  • 105 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Przemysław Szyszło rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Wolfgang Deml, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 71, quan en Berat Brinkhoff va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): C j t r ? van sortir al contraatac al minut 83, però Berat Brinkhoff va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Wiktor Apanowicz de C j t r ? va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.