Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731106675

Amistoso (Int.) 731106675 Información oficial sobre el partido 731106675 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido 4 - 3 Red Mosquitos Alineación oficial del equipo 'Red Mosquitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido 7 - 0 Red Mosquitos Alineación oficial del equipo 'Red Mosquitos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

estrostes f. c.

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Angelo Totaro va anar directament als peus de Przemysław Porzycki que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a estrostes va ser Angelo Pirini.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): El gol de falta de Angelo Totaro sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 81 i ampliar l'avantatge de estrostes a 3 - 1.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Gabrijel Plešec va incrementar l'avantatge de estrostes amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Giuseppe Cinello del estrostes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Przemysław Porzycki va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Angel Imov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): estrostes va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Giobbe Trincone va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Angel Imov.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Richard Fonseca de estrostes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Red Mosquitos

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Mosquitos va ser finalitzada des de l'esquerra per Stefan Kozarev al minut 28. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Georgi Solakov va treure un córner llarg cap al segon pal que en Stefan Kozarev, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 2.
  • 106 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 86 i semblava que Mosquitos desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Iliyan Nachev va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 4 gols per als locals i 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Todor Sandov quasi aconsegueix empatar per Mosquitos al minut 51, però Guryon Karo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Mosquitos va estar a punt d'empatar al 79 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ognyan Tzvetkov que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nikolay Lesov de Mosquitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.