Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731106297

Amistoso (Int.) 731106297 Información oficial sobre el partido 731106297 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

PapuBand Alineación oficial del equipo 'PapuBand' en el partido 4 - 2 C.D Brea Alineación oficial del equipo 'C.D Brea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PapuBand Alineación oficial del equipo 'PapuBand' en el partido 5 - 0 C.D Brea Alineación oficial del equipo 'C.D Brea' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PapuBand

Goles Goles

  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Carlo Zaccone es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Passat el minut 69 de joc, Otto Höderlin facilitava les coses al PapuBand amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 124 Minuto 74 (Gol de penalti): Corria el minut 74, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. PapuBand s'avançava en el marcador després que en Ismael Villega xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): PapuBand va aconseguir el 4 - 2 quan Gonzalo Padra va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): PapuBand per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan David Vega va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Otto Höderlin arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): PapuBand enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 el PapuBand va posar setge sobre la defensa central visitant però en Máximo Vergara no va estar gens encertat.
  • 289 Minuto 52 (Ocasión evento especial): En Zelig Adani, al minut 52 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Umberto Mejani el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 203 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant William Murgueitio i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a PapuBand, però el xut de Gonzalo Padra va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Leonardo Garófalo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

C.D Brea

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Pelayo de Gracia va marcar al minut 23 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Golo Palenberg va augmentar l'avantatge de CDB a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CDB va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Arttu Töyli, però el porter rival va fer una gran aturada.