Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731105726

Amistoso (Int., RC) 731105726 Información oficial sobre el partido 731105726 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

DM ZAMBRÓW Alineación oficial del equipo 'DM ZAMBRÓW' en el partido 3 - 2 Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
DM ZAMBRÓW Alineación oficial del equipo 'DM ZAMBRÓW' en el partido 7 - 0 Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido
Es un cenizo 6.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DM ZAMBRÓW

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del ZAMBRÓW s'esgargamellaven dempeus per esperonar Włodzimierz Pachciarek que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 23 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ionuţ Desculţu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ZAMBRÓW se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 29.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Włodzimierz Pachciarek, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a ZAMBRÓW.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Antonio Campos de ZAMBRÓW va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Antonio Campos per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Matías Lautaro Dueña va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vitus Isely va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tohú_United

Goles Goles

  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Josep Villaró la va convertir en gol amb un remat de cap en Vüqar Qafarov tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 20 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 154 Minuto 54 (Gol de penalti): Al minut 54 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Morten Bye va afusellar el porter des del punt de penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tony Lindsey.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gian Luca Salvini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.