Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731105367

Amistoso (Int., RC) 731105367 Información oficial sobre el partido 731105367 en Hattrick

24.04.2024 08:00:00

Windfury United Alineación oficial del equipo 'Windfury United' en el partido 5 - 3 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Windfury United Alineación oficial del equipo 'Windfury United' en el partido 4 - 1 Atletico Legendario Alineación oficial del equipo 'Atletico Legendario' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Windfury United

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 del partit, el jugador Umutcan Baydar de Windfury va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 36 (Gol por el centro): Passat el minut 36 de joc, Tan Tüzümen facilitava les coses al Windfury amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Corria el minut 54 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ender Sinan Hayat, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador Jernst van Bracht de Windfury, després de 77 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Sinan Nahit va incrementar l'avantatge de Windfury amb el 5 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Meriç Çağrı Akay arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Tan Tüzümen va intentar anar-se'n per velocitat al minut 29 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jakub Komisarczyk per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Abauntz Maidagan va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Meriç Çağrı Akay de Windfury es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kerem Aldemir de Windfury amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Atletico Legendario

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Josh Cowgill va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Raúl Navarro Ros va posar els visitants Legendario per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 en Tarciso Lambreta va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Josh Cowgill va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Kemal Aytepe, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jordi Virgili ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Jorge Morlanes va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 52, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Kemal Aytepe va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Oriol Macià va encarar al porter al 79, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Legendario van sortir al contraatac amb encert al minut 91, però Tarciso Lambreta no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.