Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731105297

Amistoso (Int., RC) 731105297 Información oficial sobre el partido 731105297 en Hattrick

24.04.2024 18:05:00

Destylowani Alineación oficial del equipo 'Destylowani' en el partido 2 - 4 FC Colindale Alineación oficial del equipo 'FC Colindale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Destylowani Alineación oficial del equipo 'Destylowani' en el partido 1 - 0 FC Colindale Alineación oficial del equipo 'FC Colindale' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Destylowani

Goles Goles

  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jakub Rachwalski la va rematar Jakub Grabik amb una magnífica volea que va fer pujar per a Destylowani el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Destylowani van sortir al contraatac al minut 44, però Ármin Szalka va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Hayden Bertrand de Destylowani va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Destylowani Jakub Rachwalski va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Massimo Pisani, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mittapheap Vah va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Destylowani i 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Jakub Grabik va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Maciej Frąckowiak de Destylowani anava molt fort i col·locat però Mittapheap Vah no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 4.

FC Colindale

Goles Goles

  • 140 Minuto 40 (Gol de contra de falta): El porter de Colindale va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, John Cherry va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Kelvin Dover va intentar anar-se'n per velocitat al minut 2 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Winston Hendon, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Winston Hendon va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dave Allen de Colindale la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Al minut 71 en John Clarke va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Mittapheap Vah de Colindale, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Cezary Filar en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Colindale Alan Starsmore no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cezary Filar es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Steve Patching anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a Colindale.