Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731105225

Amistoso (Int.) 731105225 Información oficial sobre el partido 731105225 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Casareños fc Alineación oficial del equipo 'Casareños fc' en el partido 1 - 0 FC Locomotive 1914 Alineación oficial del equipo 'FC Locomotive 1914' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Casareños fc Alineación oficial del equipo 'Casareños fc' en el partido 2 - 2 FC Locomotive 1914 Alineación oficial del equipo 'FC Locomotive 1914' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,2 % 36,5 % 29,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casareños fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Casareños prenia la batuta de l'encontre al minut 65, quan en Luis Alberto Cabello va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Casareños Cătălin Iftimie quasi marca al minut 24 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jordi Huerta l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Casareños va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Heinke Kulmbacher en un 1 contra 1 amb el porter Michael Rebello, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, András Palágyi de Casareños va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rodolfo Senosiaín de Casareños la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Locomotive 1914

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kenneth Johnson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Locomotive que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Clement Gallimore, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Nicola D'Urso va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Orane Outerbridge, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 44 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Teron Mayers va marcar al minut 47 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Teron Mayers va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Locomotive va estar a punt d'empatar al 78 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Teron Mayers que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.