Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731104283

Amistoso 731104283 Información oficial sobre el partido 731104283 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

AsteriscoPuntoBas Alineación oficial del equipo 'AsteriscoPuntoBas' en el partido 4 - 0 Barča Atlètic Alineación oficial del equipo 'Barča Atlètic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AsteriscoPuntoBas Alineación oficial del equipo 'AsteriscoPuntoBas' en el partido 4 - 0 Barča Atlètic Alineación oficial del equipo 'Barča Atlètic' en el partido
Tiene un resultado normal 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AsteriscoPuntoBas

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ramón Romero la va rematar Bronisław Baranowski amb una magnífica volea que va fer pujar per a AsteriscoPuntoBas el 1 - 0.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de AsteriscoPuntoBas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Abdelkader Karami va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, AsteriscoPuntoBas va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Luis Manzanedo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Luis Valenzuela Serrano va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 73 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bronisław Baranowski! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Luis Manzanedo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marc Josep Ortet va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Juan Veleña de AsteriscoPuntoBas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Barča Atlètic

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlètic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Laurenţiu Statie va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Antonio Marina de Atlètic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Padró de Atlètic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Laurenţiu Statie de Atlètic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.