Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731104192

Amistoso (Int.) 731104192 Información oficial sobre el partido 731104192 en Hattrick

24.04.2024 09:45:00

Elektromos SE Alineación oficial del equipo 'Elektromos SE' en el partido 2 - 3 Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elektromos SE Alineación oficial del equipo 'Elektromos SE' en el partido 2 - 0 Club Himne Alineación oficial del equipo 'Club Himne' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elektromos SE

Goles Goles

  • 120 Minuto 35 (Gol de falta): İsmet Kor va donar a Tromos un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Barnabás Csaplár va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Tromos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Davide Trequattrini en un 1 contra 1 amb el porter Carlo Pilla, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): Barnabás Csaplár hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Szabolcs Oláh havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 224 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Al minut 39, Tromos va disposar d'un penal a favor, però el xut de İsmet Kor va ser aturat per Carlo Pilla.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Szabolcs Oláh de Tromos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Club Himne

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): El jugador Reyes Guereca de Himne es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Himne eren letals, i Ricardo Estébanez Alonso va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): El porter de Himne va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ricardo Estébanez Alonso va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Himne van sortir al contraatac al minut 31, però Marcos Molviedro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Himne Edward Adu quasi marca al minut 86 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Antonio Risoluto l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Edward Adu de Himne va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.