Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102780

Amistoso (Int.) 731102780 Información oficial sobre el partido 731102780 en Hattrick

24.04.2024 17:55:00

Lokomotiv Płock Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Płock' en el partido 1 - 2 FC Sambalona 09 Alineación oficial del equipo 'FC Sambalona 09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lokomotiv Płock Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Płock' en el partido 2 - 1 FC Sambalona 09 Alineación oficial del equipo 'FC Sambalona 09' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,4 % 28,4 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotiv Płock

Goles Goles

  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Muaz Aypolat de Lokomotiv va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giancarlo Murgita va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Iván Boixo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Muaz Aypolat rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Lokomotiv Diego Nieves quasi va assolir l'empat al minut 59 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Muaz Aypolat de Lokomotiv va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

FC Sambalona 09

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): En Ernesto Baldomir donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 23 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Adriano Cantore va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 0 - 2 per a FCS 09.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): FCS 09 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cândido Moutinho va desviar el xut final de Paraskevas Giovanis després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Martin Tóth va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ramon Montjé després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cândido Moutinho va poder desviar-lo a córner.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ascensión Bustamante va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ernesto Baldomir va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ascensión Bustamante de FCS 09 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.