Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102360

Amistoso (Int.) 731102360 Información oficial sobre el partido 731102360 en Hattrick

25.04.2024 00:30:00

Terremangayvein Alineación oficial del equipo 'Terremangayvein' en el partido 2 - 1 Fagulas FC Alineación oficial del equipo 'Fagulas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Terremangayvein Alineación oficial del equipo 'Terremangayvein' en el partido 2 - 1 Fagulas FC Alineación oficial del equipo 'Fagulas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terremangayvein

Goles Goles

  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Terremanga equilibrava la balança al minut 76. En Andrzej Dembek, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 els aficionats van embogir quan en Juha Pekka Emanuelsson va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Terremanga.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Zdislav Tománek quasi dona a Terremanga l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de João Reis al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Andrzej Dembek va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Kalemkerian de Terremanga es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): Al minut 90 en Nguyễn Quí An va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Fagulas FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dani Westinga arribés a peus de Joaquim Amado, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Fagulas el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Dani Westinga va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dani Westinga va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Kovas Liorancas va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Octavio Barreira de Fagulas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!