Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102220

Amistoso (Int.) 731102220 Información oficial sobre el partido 731102220 en Hattrick

24.04.2024 09:45:00

LAca Alineación oficial del equipo 'LAca' en el partido 1 - 6 Knotsers Alineación oficial del equipo 'Knotsers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LAca Alineación oficial del equipo 'LAca' en el partido 0 - 4 Knotsers Alineación oficial del equipo 'Knotsers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAca

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ángel Terceros el va rematar László Papp amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del LAca sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ángel Terceros, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 16 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, László Papp quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sebastian Bogdan no s'ho podia creure.

Knotsers

Goles Goles

  • 190 Minuto 18 (Gol de falta): Al 18 minuts, El Knotsers va fer el 0-1. En Hans Semmler va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Benjamin Wanner va llençar el penal ras arran de pal.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Passaven 41 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Benjamin Wanner va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al 42 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Knotsers augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jasur Akbarov es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Jasur Akbarov va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Lars Mussner va augmentar l'avantatge de Knotsers a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 15, quan en Marcin Flisak va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Iulian Şiclovan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Reinhard Hintermayr, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Jasur Akbarov de Knotsers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.