Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731102145

Amistoso (Int.) 731102145 Información oficial sobre el partido 731102145 en Hattrick

24.04.2024 22:50:00

Club Social y Deportivo All In Alineación oficial del equipo 'Club Social y Deportivo All In' en el partido 2 - 2 Hacker Pschorr Alineación oficial del equipo 'Hacker Pschorr' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Club Social y Deportivo All In Alineación oficial del equipo 'Club Social y Deportivo All In' en el partido 5 - 2 Hacker Pschorr Alineación oficial del equipo 'Hacker Pschorr' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Social y Deportivo All In

Goles Goles

  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Polentzi Eitzagabarrena de All In va aconseguir igualar el partit al minut 69, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del All In va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juuso Rahm, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sumaila Asare va estar a punt d'avançar els locals al minut 72 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 209 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Francisco Hirschbühl va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Alexandru Năstase va xutar a fora.

Hacker Pschorr

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador de Hell Loïc Gauducheau va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 36 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Loïc Gauducheau que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Alexandru Năstase va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hell van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mihai Pană, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.