Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101694

Amistoso (Int., RC) 731101694 Información oficial sobre el partido 731101694 en Hattrick

24.04.2024 22:00:00

Fox M&N Alineación oficial del equipo 'Fox M&N' en el partido 1 - 3 Valle escondido FC Alineación oficial del equipo 'Valle escondido FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fox M&N Alineación oficial del equipo 'Fox M&N' en el partido 0 - 2 Valle escondido FC Alineación oficial del equipo 'Valle escondido FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fox M&N

Goles Goles

  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Fox contenien la respiració mentre en Jinsoo Gan s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Correia Andrade de Fox va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Edgar Meireles es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fox va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Faustino Dores, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giuseppe Brandi de Fox la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Fox Noel Fernandes, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alexandre Rapu. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Mário Freire de Fox va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Fox, Abel Loja, col·locà la pilota just a les mans d'en Alexandre Rapu. El marcador: 1 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador José Correia Andrade de Fox va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Valle escondido FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 80. L'anotador per escondido va ser Rodrigo Sebastián Cofian, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Vasilije Teodorović de escondido, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Alessandro Santa Ana va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, César Augusto Barasarte quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hugo Gattini ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 97 (Ocasión de falta): El escondido va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 97 amb un llançament de falta perillós. En Gerónimo Saavedra però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 274 Minuto 98 (Ocasión de penalti): Al minut 98, Gerónimo Saavedra de escondido va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alifonso Valdivia de escondido amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Gerónimo Saavedra anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a escondido.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Vasilije Teodorović de escondido va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Alessandro Santa Ana va xutar fora per a escondido, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Alifonso Valdivia de escondido va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 3 al marcador.