Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101310

Amistoso (Int.) 731101310 Información oficial sobre el partido 731101310 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

Schweine im Weltall Alineación oficial del equipo 'Schweine im Weltall' en el partido 1 - 2 Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Schweine im Weltall Alineación oficial del equipo 'Schweine im Weltall' en el partido 2 - 0 Arcángeles Alineación oficial del equipo 'Arcángeles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schweine im Weltall

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Schweine va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Folke Cornberg, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Nico Catalucci que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Nico Catalucci, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Nico Catalucci de Schweine va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75 del partit, Nico Catalucci de l'equip Schweine, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hesam Haji Hashemi.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Liron Gover de Schweine amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Arcángeles

Goles Goles

  • 119 Minuto 28 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Péter Tresó va treure un córner llarg cap al segon pal que en Faustino Gassia, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 79, quan Jon Cockrell va posar els visitants Arcángeles per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Arcángeles va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ergin Urun, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Arcángeles va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Miguel Aladrén va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ergin Urun, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Raúl Valcarcel, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 84 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Arcángeles va quedar sense poder incrementar el seu marcador.