Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731101207

Amistoso (Int., RC) 731101207 Información oficial sobre el partido 731101207 en Hattrick

24.04.2024 08:30:00

Treck Alineación oficial del equipo 'Treck' en el partido 1 - 2 Rīga ASK Alineación oficial del equipo 'Rīga ASK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Treck Alineación oficial del equipo 'Treck' en el partido 0 - 2 Rīga ASK Alineación oficial del equipo 'Rīga ASK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Treck

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, Dmitriy Sasov va pentinar un córner cap al segon pal que Vadim Mitkov va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Maksim Zhivanov va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Treck van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 26, però el xut de Mikhail Zaluzhnyi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Treck va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maksim Zhivanov va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Treck van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Maksim Zhivanov va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Taras Khromykh va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Kirill Dovgopolyi de Treck va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rīga ASK

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ASK van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Andrey Baranikhin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 103 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jānis Batarags quedar desmarcat i marcar per a ASK al minut 103. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 47 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 47 la va desaprofitar Andrey Baranikhin de ASK, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 272 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Jānis Batarags va marcar al minut 63 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Łukasz Rąpała va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Paul-Antoine Crével va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, un refús desafortunat de Paul-Antoine Crével, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Clemente Anxeriz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Jānis Batarags va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Paul-Antoine Crével, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.