Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731100103

Amistoso (Int.) 731100103 Información oficial sobre el partido 731100103 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

santasport80 Alineación oficial del equipo 'santasport80' en el partido 2 - 1 Foutbòl Jakmèl Alineación oficial del equipo 'Foutbòl Jakmèl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
santasport80 Alineación oficial del equipo 'santasport80' en el partido 1 - 1 Foutbòl Jakmèl Alineación oficial del equipo 'Foutbòl Jakmèl' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,0 % 22,5 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

santasport80

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Söhnke Holsten ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, santasport80 es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): santasport80 prenia la batuta de l'encontre al minut 66, quan en Maurits Plokkaar va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Santiago Báez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de santasport80.
  • 207 Minuto 9 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Meddur Benali va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cesare Sadler va fer una magnífica centrada, però la rematada de Söhnke Holsten va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Mats Đurbuzović va fer al minut 32 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Söhnke Holsten, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): Maurits Plokkaar hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Meddur Benali havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Federico Cordera de santasport80 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Foutbòl Jakmèl

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Jakmèl van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 37, quan Lambert Loctama va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 de partit, Wilson Latouche quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Wilson Latouche va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Wilson Latouche que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Jakmèl va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 57, quan Wilson Latouche va quedar-se sol davant el porter Paco Valle Jiménez, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jhonny Mémé es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.