Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731099790

Amistoso (Int., RC) 731099790 Información oficial sobre el partido 731099790 en Hattrick

24.04.2024 15:45:00

oxygen Football club Alineación oficial del equipo 'oxygen Football club' en el partido 4 - 2 Mi Bebito FiuFiu Alineación oficial del equipo 'Mi Bebito FiuFiu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
oxygen Football club Alineación oficial del equipo 'oxygen Football club' en el partido 4 - 1 Mi Bebito FiuFiu Alineación oficial del equipo 'Mi Bebito FiuFiu' en el partido
Tiene un resultado normal 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

oxygen Football club

Goles Goles

  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, OFC aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Vlastislav Dolejší va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): Abel Cuaiz va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Omid Yahyavi, que no va fallar i va marcar el 3 - 2.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan OFC va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Omid Yahyavi des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Abel Cuaiz va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): OFC va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Sebastian-Mihai Coman va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Francisco José Valencia va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Pasha Moshirzadeh, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Mi Bebito FiuFiu

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador de Bebito Elbio Héctor Molina Campos va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 40 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 41, Bebito va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Martín Paez.
  • 109 Minuto 64 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Alejo Ivan Aróstegui se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Camillo Saglia que va anotar el 1 - 2 per a OFC sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): El Bebito va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Alejo Ivan Aróstegui la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Laureano Minicozzi va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Dongsun Yoon va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 263 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Alejo Ivan Aróstegui va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dongsun Yoon es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.