Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731099599

Amistoso (Int.) 731099599 Información oficial sobre el partido 731099599 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

C.D. Castro Del Río Alineación oficial del equipo 'C.D. Castro Del Río' en el partido 2 - 3 CPD Trelales 2nds Alineación oficial del equipo 'CPD Trelales 2nds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.D. Castro Del Río Alineación oficial del equipo 'C.D. Castro Del Río' en el partido 5 - 0 CPD Trelales 2nds Alineación oficial del equipo 'CPD Trelales 2nds' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Castro Del Río

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, Castro aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Luis Gumbao va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): Passava el minut 83 del matx, quan l'atent Laro Pajareles va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 5 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Emilio Ejarque va ridiculitzar a en Huw Spiers amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alberto Cadalla va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Alberto Cadalla va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Ady Herr va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

CPD Trelales 2nds

Goles Goles

  • 190 Minuto 8 (Gol de falta): En Darren Keady va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 190 Minuto 26 (Gol de falta): Al 26 minuts, El Trelales va fer el 1-2. En Darren Keady va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Huw Spiers de Trelales va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Roderick Roberts va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ady Herr per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.