Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731099582

Amistoso (Int.) 731099582 Información oficial sobre el partido 731099582 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Talifan Team Alineación oficial del equipo 'Talifan Team' en el partido 4 - 1 Soul-Jaz Alineación oficial del equipo 'Soul-Jaz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Talifan Team Alineación oficial del equipo 'Talifan Team' en el partido 1 - 2 Soul-Jaz Alineación oficial del equipo 'Soul-Jaz' en el partido
Tiene bastante suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,8 % 6,1 % 73,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Talifan Team

Goles Goles

  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): Jorge Melenas de Talifan va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Diego Sotto que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador Diego Sotto de Talifan, després de 39 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adrian Morărescu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Talifan.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44 en Jorge Melenas va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): Pedro Martínez Valle hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Luis Víctor Madrona havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Pedro Martínez Valle gairebé va marcar per a Talifan des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 208 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Clyde Bynoe de Talifan va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Pedro Martínez Valle es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pedro Martínez Valle de Talifan va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jorge Melenas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Clyde Bynoe de Talifan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Serge Holtrust de Talifan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Clyde Bynoe de Talifan per doble groga al minut 86.

Soul-Jaz

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Soul-Jaz van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 37, quan Kostas Kalinichtas va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Soul-Jaz que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Artem Sakhnov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.