Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731099006

Amistoso (Int.) 731099006 Información oficial sobre el partido 731099006 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

Helvetica_06 Alineación oficial del equipo 'Helvetica_06' en el partido 1 - 4 los secretos Alineación oficial del equipo 'los secretos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Helvetica_06 Alineación oficial del equipo 'Helvetica_06' en el partido 0 - 6 los secretos Alineación oficial del equipo 'los secretos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Helvetica_06

Goles Goles

  • 105 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Costante Prigol rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Just Contassot, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Just Contassot era fer passades de llarga distància. Al minut 74 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Samuel Doswald però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

los secretos

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 35 minuts Enekoitz Ariztui va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 57 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 57, quan Enekoitz Ariztui va posar els visitants secretos per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alexander Bazarnov, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Xavi Remolà va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El secretos creava perill des de la dreta al minut 11, però en Jean-Luc Lavater, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Kenneth Damsgaard desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Xavi Remolà al minut 25 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Alexander Bazarnov de secretos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Xavi Remolà ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Antoni Pigwa va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jean-Luc Lavater va estar atent i va desviar la pilota a córner.