Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731098394

Amistoso (Int.) 731098394 Información oficial sobre el partido 731098394 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido 1 - 1 Signora Pina Alineación oficial del equipo 'Signora Pina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido 2 - 0 Signora Pina Alineación oficial del equipo 'Signora Pina' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drag Star C.F

Goles Goles

  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 17, indicava inequívocament que en Rafael Garcia va saber trobar la xarxa rival. Drag desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Rafael Garcia del Drag ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Adelardo Louzao quasi marca en una jugada assajada de córner que David Bordeje havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Drag va estar a punt de posar-se per davant al minut 69 però Adelardo Louzao va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Drag van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Carlos Eduardo Reyes des de l'esquerra va sortir desviat.

Signora Pina

Goles Goles

  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Drag. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Abdellah Hadadeen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Signora es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 49.